Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van FDA 510K ANVISA met Bouwstijl in Batterij

Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van FDA 510K ANVISA met Bouwstijl in Batterij

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Miss Lan
Certificering: FDA 510k, ANVISA, CE, ISO 13485, MDSAP
Model Number: DC 811

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 100
Prijs: 1.5-2.5
Packaging Details: 1/2/5 tests per box
Delivery Time: 15-45 days
Payment Terms: T/T, W/U
Supply Ability: 1 million tests/week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Testtype: Zwangerschapstest Testtijd: 3-5 minuten
pakket: Individuele Pouch+Color-Doos Garantie: 2 jaar
Macht: Buil-in Batterij OEM/ODM: Ja
Het resultaat toont: +/-; „Zwangere „niet Zwanger““/
Hoog licht:

Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van FDA

,

Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van 510K ANVISA

Productomschrijving

FDA 510K, Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van ANVISA met bouwstijl-in Batterij

Productomschrijving:

De Biotechnologieco. van Guangzhoudecheng, Ltd biedt recentste 510k de digitale uitrusting van de hCGtest, een betrouwbare en nauwkeurige autoverificatie voor zwangerschapsresultaten aan. Deze digitale zwangerschapstest is FDA 510k, ANVISA, Ce, ISO 13485, en verklaarde MDSAP en heeft een ingebouwde batterij voor macht. De aangepaste OEM/ODM-orden zijn ook welkom!

Deze digitale zwangerschaps snelle test wordt ontworpen om zowel gevoelig als specifiek voor de opsporing van menselijke chorionic gonadotropin (hCG) in urine te zijn. Het is een kwalitatieve test die de aanwezigheid van hCG in urine zodra 1 dag na het verwachte begin van menstruatie kan ontdekken. Het is geschikt voor vroege opsporing van zwangerschap en is een geschikt en gemakkelijk te gebruiken product dat geen ingewikkeld materiaal vereist.

De digitale uitrusting van de hCGtest is een betrouwbaar, nauwkeurig, en gemakkelijk te gebruiken product voor zwangerschapsopsporing. Met zijn ingebouwde batterij, is het geschikt voor zowel huis als professioneel gebruik, en zijn FDA 510k, ANVISA, Ce, ISO 13485, en MDSAP-de certificatie maakt tot het een betrouwbare keus.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: De digitale Uitrusting van de hCGtest
 • Macht: Buil-in Batterij
 • Fabrikant: De Biotechnologieco. van Guangzhoudecheng, Ltd
 • Doel: Autoverificatie
 • Testtijd: 3-5 minuten
 • Resultaatnauwkeurigheid: 99.9%
 • 510k digitale Zwangerschaps hCG Test
 

Toepassingen:

Misser de Testuitrusting van Lan Digital hCG

De Misser de Testuitrusting van Lan Digital hCG is een betrouwbare uitrusting van de zwangerschapstest die wordt ontworpen om u nauwkeurige resultaten in een korte hoeveelheid tijd te geven. Het is uitgerust met een digitale vertoning die resultaten in enkel 10 minuten oplevert. Deze gemakkelijk te gebruiken uitrusting is FDA 510k, Ce, ANVISA, MDSAP, en verklaarde ISO13485, en de minimumordehoeveelheid is 100. De prijsklassen van 1.5-2.5, en het komt met 1/2/5 tests per doos. de levertijd is 15-45 dagen, en de betalingstermijnen zijn T/T en W/U. De Misser de Testuitrusting van Lan Digital hCG kan tot 1 miljoen tests per week, van een resultaatnauwkeurigheid van 99,9% voorzien. Het is geschikt voor urinesteekproeven, en heeft een houdbaarheid van 30 maanden met een garantie van 2 jaar. Deze digitale uitrusting van de zwangerschaps snelle test is een perfecte keus voor die die een betrouwbare hCGtest zoeken.

 

Technische Parameters:

Attributen Details
Certificatie FDA 510K, ANVISA, CE, ISO 13485, MDSAP
OEM/ODM Ja
Steekproeftype Urine
Doel Autoverificatie
Resultaatnauwkeurigheid 99.9%
Opslagtemperatuur 2℃-30℃
Opsporingsniveau 25 MIU/ml
Garantie 2 jaar
Macht Ingebouwde Batterij
Pakket Individuele Pouch+Color-Doos
 

Aanpassing:

Onthaal aan Test Kit Customization Service van Misserlan's de Digitale hCG! Onze digitale uitrusting van de zwangerschapstest is Ce, MDSAP, ANVISA, ISO13485, en verklaard FDA 510K. Het wordt ontworpen voor autoverificatie en voorziet resultaten met +/-; „Zwangere „niet Zwanger““/en opsporingsniveau van 25 MIU/ml.

Onze digitale uitrusting van de zwangerschapstest is beschikbaar voor aankoop in massa met een minimumorde van 100. De prijsklasse is van 1.5-2.5. De houdbaarheid is 30 maanden en het komt met een 2 jaargarantie.

Wij bieden snelle levering met 15-45 dagen en flexibele betalingstermijnen zoals aan T/T, W/U. Onze leveringscapaciteit is 1 miljoen tests per week. Het verpakkingsdetail is 1/2/5 tests per doos.

Geef opdracht vandaag tot uw digitale de zwangerschaps hcg test van 510k, digitale zwangerschapstest, de digitale uitrusting van de zwangerschapstest van Misser Lan!

 

Steun en de Diensten:

Digitale hCGtest Kit Technical Support en de Diensten

Wij worden toegewijd aan het verlenen van de beste de testuitrustingen en de diensten van kwaliteits digitale hCG aan onze klanten. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u betreffende onze producten kunt hebben. Wij zullen u ook van gedetailleerde instructies op hoe te om de testuitrustingen behoorlijk te gebruiken en hoe te om de resultaten te interpreteren voorzien. Bovendien bieden wij een vrij onlineondersteuningforum aan waar de klanten vragen kunnen stellen en antwoorden van ons ervaren team van deskundigen krijgen. Als u extra hulp nodig hebt, kan ons team van beroeps one-on-one hulp verlenen.

Wij bieden ook een verscheidenheid van extra diensten aan om u te helpen de meesten uit uw digitale uitrusting van de hCGtest krijgen. Wij kunnen u aanbieden gegevensanalyse en de interpretatiediensten, evenals aangepaste die rapporten en aanbevelingen verstrekken op uw testende resultaten worden gebaseerd. Wij bieden ook uitvoerige opleiding en steun programma's aan om u te helpen leren hoe te om de testuitrusting te gebruiken en de resultaten correct te interpreteren.

Bij de Digitale Uitrusting van de hCGtest, ons doel is ervoor te zorgen dat u de nauwkeurigste en betrouwbare resultaten mogelijke test hebt. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van u van de best mogelijke klantenservice en de technische ondersteuning.

 

Verpakking en het Verschepen:

Digitale hCGtest Kit Packaging en het Verschepen:

 • De uitrusting zal zorgvuldig en veilig ingepakt worden in een kartondoos.
 • De doos zal met de productnaam, het productserienummer, en de vervaldatum worden geëtiketteerd.
 • De doos zal in een beschermde envelop worden geplaatst voor het verschepen.
 • De envelop zal met het verzendadres, de productnaam, en het productserienummer worden geëtiketteerd.
 • Het pakket zal dat aan het adres worden verscheept door de klant wordt verstrekt.
 

FAQ:

Q: Wat is de merknaam van de Digitale Uitrusting van de hCGtest?
A: De merknaam van de Digitale Uitrusting van de hCGtest is Misser Lan.
Q: Wat is het modelaantal van de Digitale Uitrusting van de hCGtest?
A: Het modelaantal van de Digitale Uitrusting van de hCGtest is gelijkstroom 811.
Q: Waar wordt de Digitale Uitrusting van de hCGtest vervaardigd?
A: De Digitale Uitrusting van de hCGtest wordt vervaardigd in China.
Q: Welke certificatie heeft de Digitale Uitrusting van de hCGtest?
A: De Digitale Uitrusting van de hCGtest heeft de certificatie van FDA 510k, van Ce, van ANVISA, van MDSAP, en ISO13485-.
Q: Wat is de minimumordehoeveelheid voor de Digitale Uitrusting van de hCGtest?
A: De minimumordehoeveelheid voor de Digitale Uitrusting van de hCGtest is 100.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Digitale de Zwangerschaps Snelle Test van FDA 510K ANVISA met Bouwstijl in Batterij kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.