Snelle de Testkaart van het lollytest 2019-nCoV Ag Speeksel

May 24, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Snelle de Testkaart van het lollytest 2019-nCoV Ag Speeksel

De Testkaart is zijstroomimmunoassay voorgenomen voor de kwalitatieve opsporing van nucleocapsid eiwitdieantigeen van 2019-nCoV in speekselspecimens direct uit individuen worden bijeengezocht die van covid-19 door hun Gezondheidszorgverlener binnen de eerste 7 dagen na symptoombegin worden verdacht.

De resultaten zijn voor de identificatie van het eiwitantigeen van 2019-nCoV nucleocapsid. De positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar de klinische correlatie met geduldige geschiedenis en andere kenmerkende informatie is noodzakelijk om besmettingsstatus te bepalen. De positieve resultaten sluiten geen bacteriële besmetting of mede-besmetting met andere virussen uit. De ontdekte agent kan niet de welomlijnde oorzaak van ziekte zijn.

De negatieve resultaten zouden moeten worden behandeld vermoedelijk, en uitsluiten 2019-nCoV-geen besmetting en zouden niet als enige basis voor behandeling of geduldige beheersbesluiten, met inbegrip van de besluiten van de besmettingscontrole moeten worden gebruikt. De negatieve resultaten zouden indien nodig moeten in de context van de recente blootstelling van een patiënt, geschiedenis, en de aanwezigheid van klinische tekens en symptomen worden overwogen verenigbaar met covid-19, en met een moleculaire analyse, voor geduldig beheer worden bevestigd.